Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας ο κ. Θανάσης Παπαδημητρίου

Δεσμεύτηκε να εργαστεί ατομικά και συλλογικά για το καλό του Δήμου, για την ανάπτυξη της περιοχής και την ευημερία

Νέο δημοτικό σύμβολο απέκτησε ο Δήμος Φαρκαδόνας και το δημοτικό συμβούλιο μετά την παραίτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φαρκαδόνας και πρώην δημάρχου Πελινναίων κ. Δημήτρη Χαντζή. Η παραίτηση που κατέθεσε στα τέλη της περασμένη εβδομάδας ο κ. Χαντζής για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους έγινε αποδεκτή κι έτσι υπήρξε ο ορισμός του πρώτου επιλαχόντα δημοτικού συμβούλου στην Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας κ. Θανάση Παπαδημητρίου. Ο επιλαχόν δημοτικός σύμβουλος προσκλήθηκε από το δήμαρχο κ. Θανάση Μεριβάκη όπου και έγινε η ορκωμοσία του για να αναλάβει καθήκοντα μέχρι και το τέλος της νυν δημοτικής θητείας.

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας ευχήθηκε στο νέο δημοτικό σύμβουλο, καλή θητεία και επίτευξη των στόχων του για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Τη δέσμευση του για να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στο Δήμο Φαρκαδόνας μετέφερε ο κ. Παπαδημητρίου, τονίζοντας ότι όλοι μαζί οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να εργαστούν προκειμένου ο Δήμος να βαδίσει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδημητρίου είναι γνώστης των αυτοδιοικητικών καθώς διετέλεσε κατά το παρελθόν δημοτικός σύμβουλος επί πρώτης θητείας του νυν δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη. Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος της ομάδας του νυν δημάρχου και του είχαν ανατεθεί σημαντικοί φάκελοι.