Το καμπανάκι του Αη Βασίλη χτύπησε το απόγευμα της Τρίτης στην Κρήνη

Πέρασε από ποτάμια και θάλασσες, εισήλθε από πόλεις και χωριά, ταξίδεψε χιλιόμετρα διασχίζοντας βουνά και κάμπους κάνοντας μια μικρή στάση στο δημοτικό διαμέρισμα της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο λόγος για τον Άγιο που περιμένουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές ημέρες τα παιδιά όλου του κόσμου. Τον Αη Βασίλη.

Με γεμάτες τις αποσκευές γλυκίσματα και λιχουδιές, ο Αη Βασίλης πέρασε από το χωριό της Κρήνης προσκαλώντας τα παιδιά με το καμπανάκι του να τρέξουν στο κτίριο που φιλοξενούσε κατά το παρελθόν το δημοτικό σχολείο.

Να παραστούν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης για τα παιδιά με αφορμή τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς.

Η ικανοποίηση των παιδιών ήταν έκδηλη, ζωγραφισμένη στα αθώα προσωπάκια τους που περίμεναν πως και πώς να φτάσει η ημέρα που το χωριό τους θα επισκεπτόταν ο Αη Βασίλης.

Απόδειξη της επιτυχούς εκδήλωσης τα γέλια και οι χαρούμενες φωνές των παιδιών του χωριού. Οι μικροί πρωταγωνιστές της εκδήλωσης τραγούδησαν, φωτογραφήθηκαν και χόρεψαν με τον αγαπημένο τους Άγιο. Λίγο πριν στον ίδιο χώρο τα παιδιά απήλαυσαν θεατρική παράσταση από το κουκλοθέατρο Λαμίας, πάντα επίκαιρη στο πνεύμα των ημερών, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να χαρούν και να συγκινηθούν ταυτόχρονα.