Η γιαγιά του Μύλου των Ξωτικών έπαιξε με τα παιδιά της Φαρκαδόνας

Απούσα για λίγες ώρες υπήρξε από το Μύλο των Ξωτικών η «γιαγιά» του χριστουγεννιάτικου χωριού. Νωρίς το πρωί έλαβε το δρόμο για την Φαρκαδόνα, αποδεχόμενη την πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής της Ζωντανής Φάτνης. Βρέθηκε στην καρδιά της Φαρκαδόνας για να χαρίσει μαζί με τον κλόουν Βάβα χαρά στα παιδιά του Δήμου μας που έσπευσαν να τους δουν από κοντά και τους απολαύσουν.

Η γιαγιά των Ξωτικών εξοπλισμένη με τον πλάστη της και τα λοιπά σύνεργά της βρέθηκε στην Φαρκαδόνα, μπροστά από τη Φάτνη και υποδέχτηκε τους μικρούς της φίλους. Παιδιά κάθε ηλικίας φωτογραφήθηκαν, χόρεψαν μαζί της και της έσφιξαν από κοντά το χέρι. Εκείνη ως γιαγιά για να τα ευχαριστήσει τους μοίρασε ζυμαράκια ενώ στους πιο ζωηρούς δεν δίστασε να τους αλευρώσει. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τα παιχνίδια και τα γέλια των παιδιών που δεν έχασαν την ευκαιρία να το διασκεδάσουν.

Νωρίς το μεσημέρι η γιαγιά χαιρέτισε τα παιδιά και τα προσκάλεσε στο δικό της σπίτι στο Μύλο των Ξωτικών για να τους διασκεδάσει και να τους χαρίσει απλόχερα την αγάπη της.