Ευχές και προγραμματισμός δράσεων κατά την κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροπόρου “Η Αγία Παρασκευή”

Μέσα σε μια άκρως χαρούμενη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροπόρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ανταλλάσσοντας τις καθιερωμένες ευχές και σχεδιάζοντας τις δράσεις της τρέχουσας χρονιάς.

Το κλίμα που διαμορφώθηκε υπήρξε αισιόδοξο και ελπιδοφόρο, με την διοίκηση να σχεδιάζει τις δράσεις του επόμενου διαστήματος.

Τις ευχές προς τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου απηύθυνε η πρόεδρος κα Γεωργία Τζαμαλή. Η δραστήρια πρόεδρος, που όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει πολλά, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες και πάντα σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης προσέφερε για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, των ηθών και εθίμων του χωριού, ευχήθηκε μια όμορφη χρονιά με υγεία και δράσεις που θα προβάλουν την ιστορία του τόπου.

Η πρόεδρος εστίασε την προσοχή στο μέλλον και στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν προσεχώς, σημειώνοντας ότι η αδράνεια των τριών προηγούμενων χρόνων λόγω πανδημίας θα αντικατασταθεί με πλούτο εκδηλώσεων πολιτιστικών εκδηλώσεων τόσο εντός της κοινότητας, όσο και εκτός με την συμμετοχή και εμφάνιση σε διοργανώσεις όμορων συλλόγων που υπάρχει συνεργασία.

Αυτό άλλωστε είναι εφικτό καθώς τόσο η ίδια, όσο και τα μέλη που απαρτίζουν την διοίκηση έχουν διάθεση και αυτό φάνηκε όλα αυτά χρόνια..

Η πρόεδρος ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης όλους όσοι παρευρέθηκν στην εκδήλωση καθώς και όσους στήριξαν και στηρίζουν το Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η εκδήλωση έκλεισε μεπαραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό του Συλλόγου με χοροδιδάσκαλο τον κ. Θοδωρή Αλεξίου.