Εντυπωσίασε η εκδήλωση για την παρουσίαση των πρακτικών του 1ου Συνεδρίου της ένωσης Τρικαλινών Καραγκούνηδων στο Μουσείο Τσιτσάνη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των πρακτικών του 1ου Συνεδρίου των Τρικαλινών Καραγκούνηδων, το οποίο διεξήχθη στα Τρίκαλα την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στο Μουσείο Τσιτσάνη, με την γενική φροντίδα του Προέδρου της Ένωσης, Αντώνη Παπαμιχαήλ.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν οι η κ. Ναυσικά Μουλά,Φιλόλογος – πρόεδρος του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Τρικάλων, Χρήστος Μπουλούμπασης τ. Διευθυντής της Α/θμιας εκπαίδευσης Τρικάλων και η Αθανασία Τσιοτινού φιλόλογος, θεατρολόγος.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης οι αγώνες και τα επιτεύγματα των Καραγκούνηδων από το 1821 μέχρι σήμερα, με έντονο το “άρωμα” της τοπικής ιστορίας! Στο τέλος του συνεδρίου διανεμήθη δωρεάν το βιβλίο με τις ανακοινώσεις του 1ου Συνεδρίου Καραγκούνηδων.

Στον Χώρο λειτούργησε Έκθεση Φωτογραφικών Πινάκων με θέματα από τις δραστηριότητες της Ε.Κ.Ν.Τ.(σχετικά με το θέμα του Συνεδρίου: «Αγώνες και Επιτεύγματα των Καραγκούνηδων στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 μέχρι σήμερα).

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση: