Ευχαριστήριο του Συλλόγου Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας προς τον πρόεδρο του ΑΝΤΕΝΝΑ Κ. ΘΟΔΩΡΉ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 1ο ΕΠΑ.Λ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: Ο ΑΝΤΕΝΑ δωρίζει έναν οικίσκο για τα εργαστήρια του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας

Έναν οικίσκο 40 m2, που θα καλύψει βασικές ανάγκες στην εξάσκηση των μαθητών μας του τομέα Μηχανολογίας, και συγκεκριμένα της ειδικότητας «Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων ,  δώρισε ο πρόεδρος του ΑΝΤΕΝΝΑ κ.  Θοδωρής Κυριακού.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η δωρεά  αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε για την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης που παρέχουμε στους μαθητές μας και ότι θα αξιοποιηθεί μαθησιακά στο μέγιστο δυνατό.

Δεν έχει  αντίκτυπο μόνο στους μαθητές μας αλλά και στο σύνολο της σχολικής     κοινότητας. Η προσθήκη αυτή στον εργαστηριακό μας εξοπλισμό θα ενισχύσει τις δυνατότητες των εκπαιδευτικών και θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον  σύγχρονο  για τη μάθηση , ώστε το ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας να αποτελέσει ισότιμη επιλογή για τους μαθητές, αφού θα παρέχει γνώσεις και δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της  ελληνικής αγοράς εργασίας.

Η παράδοση-δωρεά έγινε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στον αύλειο χώρο του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας, παρουσία του Διευθυντή της Δ.Δ.Ε Τρικάλων κ. Καπανιάρη Αλέξανδρου, του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Κοσμά Ευάγγελου, γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μας δίνουν μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Αντένα κ. Θοδωρή Κυριακού!!!

Ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας