Πρόεδρος Αχλαδοχωρίου: «Κύριε Δήμαρχε… λυπάμαι για την κατάντια σας»

«Κύριε δήμαρχε, κύριε Αγναντή, λυπάμαι που επανέρχομαι με αυτή τη νέα επιστολή.
Προχθές, στο Γριζάνο, συνάντησα τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Κοσμά. Του ζήτησα να μου απαντήσει γιατί μου λέει ψέματα τόσο καιρό και δεν στέλνει το συνεργείο καθαριότητας στο Αχλαδοχώρι για καθαρισμό των δημοσίων χώρων, ένα γκρέιντερ να ανοίξει  τους δρόμους να πάνε οι αγρότες στα χωράφια τους, μας έχουν ζώσει κυριολεκτικά τα φίδια και θα υπάρξει κίνδυνος πυρκαγιάς αν συνεχιστεί αυτό και μου απάντησε κατά λέξη, ότι δεν είναι αυτός ψεύτης, αλλά έχει εντολή από τον δήμαρχο να μην στέλνει συνεργείο  στο χωριό μου και ούτε θα μας βοηθήσει ποτέ σε τίποτα. Εάν, κύριε Αγναντή, δεν τον διαψεύσετε, λυπάμαι για την κατάντιά σας και του Δήμου μας. Σας ενοχλεί η κριτική μου, κύριε Αγναντή; Ένα ρητό λέει ότι όποιος δεν αποδέχεται την ειλικρινή κριτική δεν πρόκειται ποτέ να μάθει. Και η κριτική μου δεν ήταν για να σας θίξω, αλλά να σας υποδείξω ότι δεν επιλύονται τα προβλήματα του χωριού μου δίκαια. Ζητώ ίση και δίκαια μεταχείριση με τα άλλα χωριά. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα εσείς να παραμελείτε το χωριό μου. Ένα χωριό το οποίο ανήκει βάσει νόμου στο Δήμο Φαρκαδόνας, έχει εκλεγμένο πρόεδρο, με περίπου 70% συμμετοχή στις εκλογές που μας πέρασαν και ασκεί τις υποχρεώσεις του ακέραια. Οι κάτοικοι του χωριού μου πληρώνουν εγκαίρως τα δημοτικά τέλη και τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΦ. Θα χαρώ εάν κάνετε μια ανάρτηση με τα ποσά που χρωστάει κάθε χωριό για να δείτε ότι το Αχλαδοχώρι είναι το χωριό με τις λιγότερες βάσει ποσοστού, ληξιπρόθεσμες οφειλές. Από τα καθημερινά προβλήματα δεν σεβαστήκατε ούτε την εθνική εορτή. Να αφήσετε το χωριό μου ακαθάριστο και παραμελημένο και να μου στείλετε στεφάνι για κοροϊδία; Όχι, κύριε Αγναντή, αντί να ασχολείστε με τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής μου, ασχολείστε με παιχνίδια εξουσίας και αντιπαραθέσεων. Δείχνετε ασέβεια. Προς τους πολίτες που σας επέλεξαν να τους εκπροσωπείτε τα επόμενα πέντε χρόνια.
Παρακαλώ, κύριε Αγναντή, να επαναξιολογήσετε τη στάση σας απέναντι στο χωριό μου και να δώσετε την ανάλογη προσοχή στα προβλήματά του. Οι κάτοικοι εδώ αξίζουν την ίδια μεταχείριση και τις ίδιες υπηρεσίες όπως και τα άλλα χωριά του Δήμου. 
Αναμένω την επίσκεψή σας για μια αυτοψία στο χωριό μου. Αν βρεθεί ότι η κριτική μου είναι αβάσιμη, θα παραδεχτώ δημόσια το λάθος μου. Ωστόσο, αν τα προβλήματα παραμείνουν ανεπίλυτα, θα επανέλθω και θα ζητήσω την παρέμβαση ανωτέρων αρχών. Είναι σημαντικό να διερευνηθούν και να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το χωριό μας, και είμαι αποφασισμένος να διασφαλίσω ότι η φωνή των κατοίκων θα ακουστεί. 
Ελπίζω ότι θα λάβετε υπόψη σας αυτήν την επιστολή και θα δράσετε αναλόγως. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την προσοχή σας.
Βασίλειος Κουτσοδήμος 
Πρόεδρος κοινότητας Αχλαδοχωρίου