Μιχάλης Μπαγιώτης: Δεσμεύτηκε από τους Ταξιάρχες για ισόρροπη ανάπτυξη των Δημοτικών Ενοτήτων

Την δέσμευση ότι θα βρίσκεται κοντά στους δημότες όλου του Δήμου και τα προβλήματά τους, θα προσπαθεί για την ανάδειξη και επίλυσή τους, μετέφερε το απόγευμα και το βράδυ της Δευτέρας, από τον Πετρόπορο και τους Ταξιάρχες, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε αρχικά τον Πετρόπορο, ο οποίος μετρά τις πληγές του από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτέμβρη. Συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού, έχοντας την ευκαιρία να ακούσει προσεκτικά τα ζητήματα που τους απασχολούν και τα οποία αναζητούν άμεσες λύσεις. Απευθυνόμενος στους πολίτες ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και όλη η ομάδα που απαρτίζει το «Νέο Ξεκίνημα» θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τα προβλήματα του χωριού, με έμφαση σε εκείνα που προκλήθηκαν από την θεομηνία και τις καταστροφικές πλημμύρες. Ανέφερε στους κατοίκους πως δεν θα πρέπει να νιώθουν μόνοι και αβοήθητοι, μιας και όλα τα μέλη του συνδυασμού, με πρώτο τον ίδιο, θα συμβάλλουν με κάθε μέσο και τρόπο για να λάβουν το δρόμο της επίλυσης τα αυξημένα προβλήματα.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης υπήρξαν οι Ταξιάρχες. Κάτοικοι του χωριού, υποδέχτηκαν θερμά τον υποψήφιο δήμαρχο, δείχνοντας τη δυναμική του συνδυασμού σε όλη τη δημοτική ενότητα και την προσδοκία πως μπορεί να εκφράσει την Επόμενη Ημέρα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο ίδιος ανέλυσε θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού ενώ παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του. Άξονες που βασίζονται στην ισόρροπη ανάπτυξη των Δημοτικών Ενοτήτων, συμβάλλοντας στην καλυτέρευση των συνθήκων διαβίωσης των πολιτών και στηρίζοντας ταυτόχρονα με έργα την παραγωγική τάξη, αγροτών και κτηνοτρόφων.