Δεκάδες άτομα, κτηνοτρόφοι, γεωργοί κ.λπ. απ’ το Γριζάνο και από άλλα μέρη του Δήμου μας παραβρέθηκαν στο Καφενείο του Θανάση Λίτσιου και άκουσαν με πολλή προσοχή τον υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας Χρήστο Σταμόπουλο να αναλύει τα προβλήματα των κτηνοτρόφων, αλλά και τους στόχους της Κίνησής του. Η συζήτηση  επικεντρώθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα των κτηνοτρόφων του Δήμου Φαρκαδόνας.

Τον λόγο πήραν επίσης ο επί δεκαπενταετία Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Γριζάνου Βασίλης Παναγιώτου, ο Γριζανίτης δάσκαλος και νυν Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών Κωνσταντίνος Αργύρης, ο Δ. Δελιτζιάς, ο Δ. Ζωγάνας, αρκετοί κτηνοτρόφοι, οικολόγοι και άλλοι.

Όσοι τοποθετήθηκαν έκαναν ιδιαίτερη μνεία στην εγκατάλειψη των κτηνοτρόφων απ’ τις κυβερνήσεις αλλά και από τον Δήμο Φαρκαδόνας που επιπρόσθετα τους ζητεί να πληρώσουν ακόμα και πρόστιμα 20ετίας!

Το παρών στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Φαρκαδόνας Κώστας Οικονόμου.

Όλοι οι ομιλητές -και οι παρευρισκόμενοι γενικά- επαίνεσαν την πρωτοβουλία της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τη διοργάνωση της ημερίδας. Ταυτόχρονα, απ’ όλους τους παρευρισκόμενους εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα νικήσει στις επερχόμενες εκλογές και ο Χρήστος Σταμόπουλος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Μόνο έτσι ο Δήμος θα δει άσπρη μέρα.

Δημοτική Κίνηση

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ