Η καθαριότητα των δημόσιων χώρων στο Δ.Σ. Φαρκαδόνας έπειτα από σχετική ερώτηση του Γιάννη Μέμηλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ελλιπή έως ανύπαρκτη καθαριότητα των δημόσιων χώρων από τα χόρτα επικεντρώθηκε στο πλαίσιο των ερωτήσεων κατά την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Γιάννης Μέμηλας. Ο κ. Μέμηλας μίλησε για την κατάσταση που συναντά κανείς στις πλατείες και στα πάρκα των κοινοτήτων, με την έντονη βλάστηση, ζητώντας να ενημερωθεί γιατί ο Δήμος δεν φροντίζει για την αποψίλωση, την στιγμή που όπως ανέφερε υπάρχει προσωπικό και ειδικά μηχανήματα.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά παραδείγματα στην δημοτική κοινότητα Φαρκαδόνας, ζητώντας από το Δήμο και την αρμόδια αντιδημαρχία να σπεύσει για την καθαριότητα του χώρου.

Απάντηση κλήθηκε να δώσει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Βαγγέλης Κοσμάς, υποστηρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή ο Δήμος έχει 6 άτομα προσωπικό, καθώς η διαδικασία για την πρόσληψη 10 ατόμων δεν προχώρησε λόγω εκλογών, ενώ ειδικά μηχανήματα-μηχανάκια δεν υπάρχουν. Όπως ανέφερε ο κ. Κοσμάς, αν υπήρχαν τα 10 επιπλέον άτομα, θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν στο έπακρο όλες οι ανάγκες.

Από την πλευρά του ο κ. Μέμηλας, οτι οι έξι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να εργαστούν για τις πλατείες όπου σε ορισμένες κοινότητες υπάρχει έντονο πρόβλημα.

Κατά την συζήτηση που ακολούθησε τοποθετήθηκε και η δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής παράτασης, Ελένη Χαλβατζά, ζητώντας από το πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλη Κουκώνη να σέβεται περισσότερο τους δημοτικούς συμβούλους.

1 σχόλιο

  1. Κάθε ενας με τα μικρό συμφεροντα κ κάθε φορά λείπουν χορτοκοπτικα, «κλέψας του κλέψαντος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *