Η εικόνα που αντικρίζει ο διερχόμενος της γέφυρας του Πηνειού ποταμού στο Κλοκοτό που συνδέει την εκεί κοινότητα με την όμορη της Μαραθέας του Δήμου Παλαμά, χαρακτηρίζεται ως απαράδεκτη από τους κατοίκους και εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.

Ένα μεγάλο μέρος από τα προστατευτικά κάγκελα, όπως διακρίνει κανείς και μέσω της φωτογραφίας έχουν καταστραφεί ή λείπει με αποτέλεσμα να υπάρχει ορατός κίνδυνος ενός ατυχήματος μιας και από το σημείο διέρχονται καθημερινά δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Κάτοικοι του Κλοκοτού, υποστηρίζουν πως έχουν απευθυνθεί στο Δήμο Φαρκαδόνας, αλλά μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμιά απολύτως θετική εξέλιξη για την αντικατάσταση των προστατευτικών κάγκελων, σημειώνοντας ότι αν υπάρξει κάποιο ατύχημα ποιος θα αναλάβει την ευθύνη.

Πριν λοιπόν είναι αργά, ας φροντίσουν όσοι είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση, ή αν αυτοί σπεύσουν να δηλώσουν αναρμόδιοι (γιατί συνηθίζεται να το πράττουν ορισμένοι ή καλύτερα ένας ορισμένος), να πιέσουν όλους τους αρμόδιους για την αντικατάσταση…