Βασίλης Λουκάς: «Επιτυχημένη η πορεία του ΑΟ Πετρωτού»

Στην επιτυχημένη πορεία του ΑΟ Πετρωτού επικεντρώνει την προσοχή του, ο Βασίλης Λουκάς, ο οποίος 9 χρόνια τώρα κρατά τα ηνία της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού του.

Μιλώντας στο goaltrikala.gr στάθηκε στην προσπάθειά του να στηρίξει την ομάδα της περιοχής σε στόχο την σταθερή της παρουσία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ο ίδιος μιλώντας για την φετινή σεζόν του Πετρωτού στην 2η τοπική κατηγορία θεώρει πως ο στόχος της ομάδας επετεύχθη απόλυτα. Μάλιστα σε αυτό συνέβαλε η αγαστή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και προπονητή που αποφάσισαν να κτίσουν μια ομάδα η οποία για πολλά χρόνια θα υπάρχει στο χωριό του Πετρωτού.

«Με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας… καθώς η ομάδα απαρτίζεται από μικρής ηλικίας γηγενείς παίκτες, δώσαμε στα παιδιά πολλές παραστάσεις από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι νεαροί μας παίκτες ανταποκρίθηκαν με επιτυχία και αυτό μας γέμισε με αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Στόχος μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός πάση θυσία αλλά η δημιουργία ενός ΑΟ Πετρωτού με σταθερό κορμό, ο οποίος θα απαρτίζεται από παίκτες του χωριού», σημείωσε ο Βασίλης Λουκάς.

Ο πρόεδρος σχολίασε ταυτόχρονα το φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΤ, σημειώνοντας ότι η πανδημία έχει αφήσει κατάλοιπα, μιας και μειώθηκαν οι ομάδες, λιγόστεψαν και οι παίκτες.

«Γι’ αυτό αποτελεί μονόδρομο η επένδυση σε παίκτες από το κάθε χωριό για να συνεχίσουν οι τοπικές ομάδες να υπάρχουν. Εμείς κάναμε την δική μας προσπάθεια, τερματίσαμε στην 4η θέση και πλέον κοιτάζουμε την επόμενη ημέρα», συμπλήρωσε.

Ο Βασίλης Λουκάς εξέφρασε την θέλησή του για προσφορά στον τόπο του, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών του στην Φαρκαδόνα, σημειώνοντας ότι σκοπεύει σύντομα να ανακοινώσει τις αποφάσεις του.