Συγχωριανοί και συγχωριανές, φίλες και φίλες

Από τα βάθη της καρδιάς μου οφείλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη υποστήριξη που μου παρείχατε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η πλήρη υποστήριξη που μου παρείχατε μέσω της ψήφου σας, με γεμίζει ευθύνη, απέναντί σας, να συνεχίσω να μάχομαι για τα προβλήματα του χωριού και τα δικά σας προβλήματα.

Όλα αυτά τα χρόνια, ως πρόεδρος της κοινότητας, πάλεψα σκληρά, δέχτηκα ένα σκληρό πόλεμο, λερώθηκα από την λάσπη, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Η δική σας υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, η αγάπη στο πρόσωπό μου, μου έδινε δύναμη και υπομονή να συνεχίσω. Η δική σας υποστήριξη σε αυτές τις εκλογές αυξάνει την υποχρέωση, όπως και την δύναμη να συνεχίσω να παλεύω. Τόσο εγώ όσο και συνυποψήφιοι μου που στελεχώναμε το συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη, μαζί με εκείνο πιστέψαμε στην αλλαγή, πιστέψαμε σε κάτι νέο που θα προσέφερε πολλά στον τόπο. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν υπήρξε το επιθυμητό. Όπως και να χει συνεχίζουμε μαχητικά, δυναμικά και συντεταγμένα ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Θα είμαι δίπλα σας, θα ήμαστε κοντά σε όλους τους δημότες. Και το αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε.

Θερμές ευχές στους εκλεγμένους όλων των συνδυασμών. Δύναμη και υπομονή να συνεχίσουμε την δύσκολη αυτή πορεία που έχουμε μπροστά μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Ευανθία Κακαδιάρη

Πρόεδρος Γριζάνου