Ανοίγουν πανιά για το τοπικό των Ταξιαρχών πέντε νέα παιδιά

Αέρα φρεσκάδας και νιότης, ελπίδας και αισιοδοξίας δίνει το τοπικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» του Μιχάλη Μπαγιώτη στην δημοτική κοινότητα Ταξιαρχών. Πέντε νέα παιδιά, με πλούσια μόρφωση, με ιδέες και αγάπη για τον τόπο τους, ρίχνονται στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, διεκδικώντας την είσοδό τους στα κοινά, για να προσφέρουν στον τόπο που κατοικούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, στο χωριό που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και επέστρεψαν να δημιουργήσουν.

Ο λόγος για τους Γρηγόρη Ζηκύρη, ιδιωτικό υπάλληλο – αγρότη, Ευάγγελο Λάσχο, Msc Υγιεινολογο, Δημήτριο Μπαλάφα, κτηνοτρόφο, Ευαγγελία Τσιμήτα, ιδιωτική υπάλληλο – κτηνοτρόφο, Μαρία Τσιόλκα, φιλόλογο Ιστορικό – Msc Βυζαντινών Σπουδών.

Πρόκειται για μια ομάδα, αξιόλογων ατόμων, που ζουν στους Ταξιάρχες, δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και θα επιδιώξουν να εκλεγούν για να δημιουργήσουν τα θεμέλια για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των συγχωριανών τους. Θα επιχειρήσουν να κάνουν πράξη, ιδέες και στόχους, προκειμένου το χωριό να βρει τους ρυθμούς του, να βελτιωθεί η καθημερινότητα, να απομακρυνθούν τα γνωστά προβλήματα.

Σ’ αυτή την προσπάθεια που ξεκινούν θέλουν την απόλυτη στήριξη των συγχωριανών τους. Ζητούν τη συνεργασία τώρα και μελλοντικά, ώστε να δημιουργήσουν από κοινού ένα χωριό κόσμημα, έτσι ακριβώς, όπως το ονειρεύονται εκείνοι.

Πραγματικά το αξίζουν, καθώς αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα.

Καλή επιτυχία παιδιά!!