Ελάχιστο το ενδιαφέρον για συμμετοχή κομματικών αντιπροσώπων στα εκλογικά τμήματα

Έντονος είναι ο φόρτος εργασίας στα κομματικά επιτελεία των Τρικάλων για τον ορισμό κομματικών αντιπροσώπων στα εκλογικά τμήματα του νομού.

Κι ενώ τα προηγούμενα χρόνια το ενδιαφέρον στελεχών, φίλων και μελών των κομμάτων ήταν ιδιαίτερα έντονο για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, τελευταία κυριαρχεί κλίμα αλλαγής και αδιαφορίας.

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές των κομμάτων φρόντισαν τις προηγούμενες ημέρες να συντάξουν τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία θα φέρουν μαζί τους όσοι παρευρεθούν αύριο στα εκλογικά τμήματα του νομού προκειμένου να παραστούν στην εκλογική διαδικασία αλλά και στην καταμέτρηση μετά το άνοιγμα της κάλπης.

Επόμενο βήμα τους ήταν να αναζητήσουν τους ανθρώπους εκείνους που θα συμμετέχουν στην διαδικασία. Ωστόσο δυσκολεύτηκαν αρκετά, ειδικά οι Νομαρχιακές Επιτροπές μικρών κομμάτων.

Η πλειονότητα των πολιτών από ότι προκύπτει κι από τις οχλήσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών, αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, με αποτέλεσμα παρουσιάζονται μικροπροβλήματα στην εύρεση ατόμων και οι υπεύθυνοι συγκρότησης των κομματικών αντιπροσώπων να πονοκεφαλιάζουν.

Σε ορισμένα κόμματα μετά τις αρνήσεις που δέχτηκαν από τους πολίτες, αποφασίστηκε η παρουσία κομματικών αντιπροσώπων σε μεγάλα εκλογικά τμήματα κυρίως των Τρικάλων.

Μεγαλύτερο πάντως ενδιαφέρον πολιτών που θέλησαν να συμμετάσχουν ως κομματικοί αντιπρόσωποι παρουσιάστηκε σε περιφερειακούς Δήμους και δη χωριά του νομού, κυρίως από μεγάλες ηλικίες πολιτών και λιγότερο από νέους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *