Συγχαρητήριο μήνυμα του διευθυντή και των εκπαιδευτικών του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έδωσαν τον αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων φέτος και οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς.

Το ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ απέδειξε, ακόμα και τη φετινή χρονιά με τις βιβλικές καταστροφές, ότι μπορεί να στηρίζει μαθητές και οικογένειες, όπως κάνει ένα σχολείο. Αυτό που έχουμε λοιπόν να προτείνουμε είναι να επιλέξετε γονείς και μαθητές το ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ:

  • Το μεγαλύτερο ποσοστό μαθητών πανελληνίως επιλέγει το ΓΕΛ
  • Το ΓΕΛ σας προσφέρει ένα ισχυρό απολυτήριο με το οποίο μπορείτε να εγγραφείτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και σε ΙΕΚ για την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Την φετινή χρονιά παρότι υπήρξαν δυσκολίες  οι μαθητές /τριες συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις με πολύ καλά αποτελέσματα και κανένας μαθητής δεν αντιμετώπισε πρόβλημα προαγωγής στην Α και Β Λυκείου. Αντίθετα οι μαθητές της Γ’ λυκείου έχουν ένα ισχυρό και με πολύ υψηλό βαθμό απολυτήριο.

Το ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ έχει αναβαθμιστεί ψηφιακά, διαθέτει εξαιρετικό προσωπικό  με υψηλό επίπεδο γνώσης  το οποίο σας πρόσφερε ουσιαστική βοήθεια  και το επιβεβαιώσατε όσες φορές απευθυνθήκατε σε αυτό. 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε γονείς και μαθητές και είμαστε δίπλα τους σε ό, τι χρειαστούν.

Ο Διευθυντής

Αθανάσιος Βαγενάς