ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ – Ενημέρωση των μαθητών της Γ’ τάξης του  Γυμνασίου Οιχαλίας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση

Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024,ξεκίνησε η προσπάθεια ενημέρωσης των μαθητών και των μαθητριών της Γ’ τάξης των γειτονικών Γυμνασίων και Λυκείων για την Επαγγελματική Εκπαίδευση. Στόχος των ενημερώσεων είναι να γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ και Β΄ Γενικού Λυκείου το πρόγραμμα σπουδών των ΕΠΑ.Λ και τις προοπτικές που έχουν αποφοιτώντας από αυτό.

Η αρχή έγινε από το Γυμνάσιο Οιχαλίας

  Αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου κ. Καρατώλου Γεωργίου και της οργανωτικής ομάδας και ξεκινήσαμε την ενημέρωση  για την Επαγγελματική Εκπαίδευση.

   Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας κ. Κ. Βούλγαρης και οι εκπαιδευτικοί Αλεξόπουλος Β., Γαλάνης Αχ., Γκουλέτσος χρ., και Μπόλια Ασημίνα ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου για το πρόγραμμα σπουδών και τις προοπτικές της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Επίσης, η ομάδα ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου για τα ΕΠΑ.Λ, τα μαθήματα που διδάσκονται σε αυτά και τις δραστηριότητες που διεξάγονται στο ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας.

    Με τη σειρά τους οι μαθητές του Γυμνασίου εξέφρασαν τις απόψεις τους, διατύπωσαν  απορίες, ακολούθησε γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση και δόθηκαν επιπλέον πληροφορίες.

  Ευχαριστούμε τα παιδιά της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Οιχαλίας, τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Καρατώλο και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που οργάνωσαν την επίσκεψη!