Ζευγάρι ομογενών προσέφερε στο Ιερό Ναό του Πετρωτού Εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Το ζεύγος Κωνσταντίνου Σαπουνά από το Πετρωτό και Σωτηρίας Καλαμάρα από την Οιχαλία μετά το περιπολικό αυτοκίνητο που προσέφεραν στο Α.Τ. Φαρκαδόνας, δώρισαν στην εκκλησία την Εικόνα μεγάλων διαστάσεων των Αγίων

Κατά το πρόσφατο παρελθόν μια οικογένεια συνδημοτών μας, που εργάζεται στο εξωτερικό είχε δωρίσει στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας, ένα περιπολικό για τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής και της προστασίας πολιτών και περιουσιών.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» το ζεύγος Κωνσταντίνου Σαπουνά από το Πετρωτό και Σωτηρίας Καλαμάρα από την Οιχαλία, για μια ακόμη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αποφάσισαν σε μια νέα ευγενική προσφορά θρησκευτικού χαρακτήρα. Προσέφεραν στον ενορία Πετρωτού και στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, μια εντυπωσιακή Εικόνα μεγάλων διαστάσεων του Αγίων, που πλέον θα κοσμεί τον Ενοριακό Ναό του χωριού που είναι αφιερωμένος στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη, προστατών και πολιούχων της κοινότητας.

Η Εικόνα κοσμεί τον Ναό και αποτελεί υλικό θρησκευτικής λατρείας, στο οποίο θα γονατίζουν οι πιστοί ζητώντας την Χάρη, την Βοήθεια και την Στήριξη των Αγίων.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ο ιερέας του χωριού π. Ελευθέριος την παραμονή της εορτής στάθηκαν στην ευγενική προσφορά ευχαριστώντας θερμά τους δωρητές, ευχόμενοι ο Θεός και οι Άγιοι να τους χαρίσουν υγεία, δύναμη και μακροημέρευση.