Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη στο γυμνάσιο Φαρκαδόνας το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Στο πρόγραμμα έχουν δηλώσει επιθυμία να μετέχουν 30 μαθητές όλων των τάξεων, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν ακόμη και σήμερα να δηλώσουν ενδιαφέρον

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει στο Γυμνάσιο της Φαρκαδόνας το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Ένα πρόγραμμα που συμβάλει αφενός στην ενίσχυση μαθητών σε ορισμένα μαθήματα, αφετέρου στηρίζει γονείς που αδυνατούν να ανταποκριθούν στα έξοδα των φροντιστηρίων.

Η ενισχυτική διδασκαλία θα γίνεται μετά την ολοκλήρωση των κανονικών μαθημάτων και σε τμήματα που θα έχουν το λιγότερο 5 μαθητές.

Στην Φαρκαδόνα έχουν δηλώσει 30 περίπου μαθητές του γυμνασίου, αριθμός αμετάβλητος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όπως υπογραμμίζει η διεύθυνση του σχολείου σε περίπτωση που υπάρχει εκ νέου ενδιαφέρον από γονείς, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις και θα εντάσσονται στο πρόγραμμα και νέοι μαθητές.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν τα μαθήματα και συγκεκριμένα:

Για την Α’ τάξη προβλέπεται να λειτουργήσουν τμήματα στα μαθήματα των: Μαθηματικών 4 ώρες, Αρχαίων Ελληνικών 2 ώρες, Νεοελληνικής Γλώσσας 3 ώρες και Φυσική 1 ώρα εβδομαδιαίως. Για την Β΄ τάξη προβλέπεται διδασκαλία στα μαθήματα των: Μαθηματικών 4 ώρες, Αρχαίων Ελληνικών 3 ώρες, Νεοελληνικής Γλώσσας 2 ώρες, Φυσικής 2 ώρες και Χημείας 1 ώρα εβδομαδιαίως. Για την Γ΄ τάξη προβλέπεται διδασκαλία στα μαθήματα των: Μαθηματικών 4 ώρες, Αρχαίων Ελληνικών 3 ώρες, Νεοελληνικής Γλώσσας 2 ώρες, Φυσικής 2 ώρες και Χημείας 1 ώρα εβδομαδιαίως.

Το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της διδακτικής χρονιάς 2017-2018 το μήνα Μάιο.