Ξεφάντωσαν τα τιμημένα γηρατειά της Φαρκαδόνας

Πολυκοσμία και πλούσια διασκέδαση στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος για τα ΚΑΠΗ της Φαρκαδόνας και του Γριζάνου

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας της Φαρκαδόνας απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως ξέρουν να διασκεδάζουν και να γλεντούν, όπως οι νέοι.

Λίγα 24ωρα πριν το κλείσιμο του έτους, συναντήθηκαν στο κοσμικό κέντρο «Θεσσαλία Παλλάς», παραμερίζοντας τα μεγάλα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι για να συμμετάσχουν στην γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Φαρκαδόνας για τα μέλη των ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας και Γριζάνου.

Η εκδήλωση ήταν άκρως εορταστική με τους ηλικιωμένους της Φαρκαδόνας και του Γριζάνου να ανταμώνουν έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για υγεία, ευτυχία, αγάπη και αλληλεγγύη στους δύσκολους καιρούς που βιώνουν οι ίδιοι, οι οικογένειες τους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Λίγο αργότερα είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να γλεντήσουν, όπως οι ηλικιωμένοι ξέρουν, μεταφέροντας το μήνυμα «Να σαν τα νιάτα δυο φορές…τα γηρατειά καμία».

Οι ίδιοι χαρακτήρισαν την χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, παραγωγική και όμορφη, φέρνοντας στις μνήμες τους τα όσα έζησαν κατά τις εκδρομές που πραγματοποίησε για εκείνους ο Δήμος Φαρκαδόνας με σημαντικότερη εκείνη στη Χαλκιδική τον περασμένο Σεπτέμβρη, η οποία καλύφτηκε δημοσιογραφικά από το «KriniTrikalon» με επίσκεψη στην ξενοδοχειακή μονάδα «Σίθων» στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Τις ευχές του προς τους ηλικιωμένους απηύθυνε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης.

«Πραγματικά το θάρρος με το οποίο αντιμετωπίζεται τα προβλήματα και τη ζωή γενικότερα, δίνει δύναμη σε όλους εμάς τους μικρότερους ηλικιακά. Η ζωντάνια, ο αυθορμητισμός σας, η διασκέδαση, μας γεμίζουν χαρά. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι να έχετε υγεία και να αντιμετωπίζεται τη ζωή, όπως τα προηγούμενα χρόνια, όταν υπήρξατε κι εσείς με τη σειρά σας νέοι. Ως Δήμος οφείλαμε να σας ευχαριστήσουμε, διοργανώνοντας αυτή την εκδήλωση, θα υπάρξουν κι άλλες από την νέα χρονιά, να είστε σίγουροι. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία για να ξανά ανταμώσουμε σε νέες δράσεις», ανέφερε ο κ. Μεριβάκης.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και οι αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Ηλίας Καραμάνος.

Μίλησε για τις δράσεις και την κοινωνική πολιτική που αναπτύσσει ο Δήμος, εξηγώντας ότι οι πρωτοβουλίες υπέρ των ηλικιωμένων θα συνεχιστούν και το 2018, ευχόμενος στους παραβρισκόμενους καλή χρονιά και ευτυχισμένη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο υπεύθυνος της ξενοδοχειακής μονάδας «Σίθων» κ. Δημήτρης Τιράκης και μέλη της διοίκησης. Ο κ. Τιράκης αναφέρθηκε στις όμορφες στιγμές που έζησαν οι ηλικιωμένοι κατά την επίσκεψή τους στην Χαλκιδική, και στις όμορφες εντυπώσεις που άφησαν πίσω τους οι οποίες δεν θα ξεχαστούν ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τους εργαζόμενους και την διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ THEO LAKIARAS & VERA GALATSIDH