Βράβευσαν τους κόπους και τις επιτυχίες

Βραβεύτηκαν τα παιδιά δημοτικών υπαλλήλων των τεσσάρων Δήμων του νομού Τρικάλων για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ

Τους κόπους, την προσπάθεια και τις επιτυχίες που κατέγραψαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2020 τα παιδιά των δημοτικών υπαλλήλων του νομού βράβευσε σε ειδική εκδήλωση ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων.

Η φετινή βράβευση έγινε με λίγη καθυστέρηση εξαιτίας των περιορισμών και των μέτρων που ελήφθησαν σε πανελλαδικό επίπεδο εξαιτίας της πανδημίας. Ως προς αυτό ο τοπικός Σύλλογος αποφάσισε να καθυστερήσει την εκδήλωση και να την μετάθεση αμέσως μετά την άρση των περιορισμών, για λόγους κυρίως προστασίας.

Σε σεμνή τελετή  – λίγο πριν τις φετινές εξετάσεις – που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής στο Μουσείο Τσιτσάνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Βαγγέλης Κωστίκας, ενώπιον και των μελών του ΔΣ, επεσήμανε τη σημασία των επιτυχιών για τις οικογένειες και τα ίδια τα παιδιά. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου συνεχάρη κάθε επιτυχόντα και επιτυχούσα, ευχόμενος καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Η συγκεκριμένη τελετή αφορούσε στα παιδιά των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων, καθώς λόγω κορονοϊού οι βραβεύσεις για τους άλλους Δήμους προηγήθηκαν, με χωριστές τελετές.
Οι βραβευθέντες και βραβευθείσες, είναι:

Δήμος Τρικκαίων

Αργύρη Θεοδώρα, Βαρδάκας Κων/νος, Ζαούτσος Πολύμερος, Κατσαδούρος Κων/νος, Κόκκαλης Κων/νος, Κουφογάζου Αικατερίνη, Μέκια Μαρία, Μόρφος Κων/νος,ΜΠάκου Στεφανία – Μαρία, Ορέστης Γρηγόρης, Σακελαρίου Ευάγγελος, Σιακαβάρα Μαρίνα, Στάθη Κων/να, Στασαρέκου Μαρία, Στεφάνου Γεώργιος, Τριανταφύλλου Παρασκευή, Τσιμοράγκας Ιωάννης.

Δήμος Μετεώρων

Γιαννιώτη Ραφαηλία, Ζούζουλα Παναγιώτα, Λύχος Γεώργιος, Νούλα Ασπασία – Δήμητρα, Παρασκευά Γεωργία, Τσόγιας Αυγερινός, Χρισκιώτη Μαρία.

Δήμος Πύλης

Αγραφιώτη Παρασκευής, Αναγνώστου Κων/νος, Μπλουγούρα Θεοδώρα, Τσιαχρήστου Στυλιανή.

Δήμος Φαρκαδόνας

Ασίκης Μάριος – Χριστόδουλος.