Βαγγέλης Ζαφείρης: Ελάτε να θέσετε τα ερωτήματα και τις τυχόν απορίες που έχετε για την πανδημία και τον εμβολισμό

Αύριο Κυριακή ειδικοί από το Π.Ν.Λ. θα επισκεφτούν μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Υγείας κ. Ευάγγελου Ζαφείρη τη Φαρκαδόνα και την Οιχαλία στο πλαίσιο της πανθεσσαλικής εκστρατείας ενημέρωσης

Εκστρατεία ενημέρωσης για την ανάγκη του εμβολιασμού κατά του κορονοιου ξεκινά η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και μετά από πρωτοβουλία της αναπληρώτριας Υπουργού Μίνας Γκάγκα.

Οι προαναφερόμενοι φορείς διοργανώνουν ενημερωτικές επισκέψεις με θέμα τους εμβολιασμούς σε κωμοπόλεις και χωριά της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μεταξύ των επισκέψεων συγκαταλέγεται η Φαρκαδόνα και η Οιχαλία. Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχεία Υγείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Φαρκαδόνας και τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Ζαφείρη, θα πραγματοποιηθούν δύο επισκέψεις την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, στην Φαρκαδόνα στις 11 το πρωί και στην Οιχαλία στις 12 το μεσημέρι. Το μήνυμα των επισκέψεων είναι ότι σε αυτή τη φάση της πανδημίας το σημαντικότερο μέτρο αντιμετώπισης είναι ο εμβολιασμός, ιδιαίτερα όλων των συμπολιτών μας που είναι άνω των 50 ετών.

Ο αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Ζαφείρης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους συνδημότες μας που έχουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πανδημία του Κορονοϊού και τον εμβολιασμό να σπέυσουν αύριο στις δύο μεγάλες δημοτικές κοινότητες, Φαρκαδόνας και Οιχαλίας και να θέσουν οποιαδήποτε ερωτήματα και απορίες έχουν στην ειδική επιστημονική επιτροπή.