Τριήμερο Αποκριάτικης διασκέδασης στην Κρήνη

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώνονται το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας

Το απόγευμα του Σαββάτου ξεκινά η έναρξη των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα προσφέρουν χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η έναρξη των εκδηλώσεων κηρύσσεται στις 5 του απογεύματος του Σαββάτου με τη διοργάνωση πάρτι από πλευράς Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης για τα παιδιά του χωριού. Το πάρτι θα διεξαχθεί στο καφέ «Αφροδίτη» της Κρήνης  και θα περιλαμβάνει Αποκριάτικες εκπλήξεις, χορό, ξεφάντωμα και διασκέδαση.

Ο Σύλλογος προσκαλεί τους μικρούς φίλους του να ντυθούν με όμορφη διάθεση, να υποδυθούν μυθικούς ήρωες αλλά κι εκείνους της καθημερινότητας και να συμμετέχουν στην Αποκριάτικη εκδήλωση, απολαμβάνοντας τη χαρά των γιορτών.

Λίγο μετά στις 9 το βράδυ του Σαββάτου θα διοργανωθεί πάρτι μασκέ στο café χάος  του χωριού για όλο τον κόσμο.

Μια ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής παιδιά και έφηβοι του χωριού θα διοργανώσουν το δικό τους αποκριάτικο καρναβάλι.

Μάλιστα κατασκεύασαν και 5 άρματα, αγόρασαν ή προετοίμασαν στολές με τις οποίες θα παρελάσουν στο κέντρο του χωριού. Το βράδυ της ίδια ημέρας θα διοργανωθεί πάρτι σε κεντρικό café του χωριού και συγκεκριμένα στο καφέ Αφροδίτη.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα με την Παρασκευή στο κέντρο του χωριού της πατροπαράδοτης φασολάδας και της διανομής σαρακοστιανών.