Τοπική εκπροσώπηση στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΠ ΕΚΑΒ

Ο κ. Γιάννης Γούλας εκλέχτηκε γενικός γραμματέας στη διοίκηση του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ

«Φαρκαδόνιο άρωμα» κυριαρχεί στο νέο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ.

Στο Συμβούλιο της ΠΟΠ ΕΚΑΒ υπάρχει πλέον Φαρκαδόνια παρουσία και συγκεκριμένα εκείνη του κ. Γιάννη Γούλα, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό της Παναγίτσας Φαρκαδόνας. Οι εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας , καθώς και αρχαιρεσίες για την σύστασή του διεξήχθησαν την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη και στην διάρκεια της διαδικασία εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας ο κ. Γιάννης Γούλας.

Μιλώξντας στο «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο κ. Γούλας ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνάδελφους για την προσπάθεια και την εμπιστοσύνη πού έδειξαν στο πρόσωπό μου να αναλάβω την θέση τού Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ. Να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσω το ίδιο δυναμικά και δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη τους.», ανέφερε ο κ. Γούλας.

Αναλυτικά η διοίκηση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ απαρτίζεται από τους:

Χρήστος Αγγελίδης, πρόεδρος, Μάριος Σφακιανάκης, αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Κοντογιάννης, αντιπρόεδρος, Ιερόθεος Γιαμουρίδης, αντιπρόεδρος, Γιάννης Γούλας, γενικός γραμματέας, Θωμάς Σαραφίδης, οργανωτικός γραμματέας, Γεώργιος Κοντός, αναπληρωτής γραμματέας, Χρήστος Βεντούλης, ταμίας.

Αναφορικά με τη σύνθεση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΠ ΕΚΑΒ είναι η εξής:

Νικόλαος Καλογιαννάκης, πρόεδρος, και μέλη οι, Βασίλειος Βάϊος, Παναγιώτης Δαριώτης, Δημήτριος Ιορδανίδης, Βασίλειος Λαπάκης, Φώτιος Λώλης, Ιωάννης Μακρυγιάννης, Νάντια Μπικώφ, Γεώργιος Παλαιολόγου, Εμμανουήλ Ροκαδάκης, Απόστολος Σαμαράς, Αντώνιος Τερζής, Παύλος Τσικνάκης και Δημήτριος Χαλέπλης.