Στην εποχή της Ντίσκο θα ανατρέξει η θεατρική ομάδα ΟΝΑΡ

Η θεατρική ομάδα ΟΝΑΡ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου θα παρουσιάσουν το έργο «Κάτι από…. Ντισκο!»

Στα μάτια και στις μνήμες των 50αρηδων αναμένεται να ζωντανέψουν εικόνες του παρελθόντος. Τα μάτια των 18αρηδων θα γνωρίσουν εικόνες μιας άλλης εποχής που ακούν από τους γονείς τους, τότε όταν οι ίδιοι υπήρξαν έφηβοι και νέοι.

Που; Στο Ζάρκο και στην διάρκεια της θεατρικής παράστασης που αναμένεται να δώσει η θεατρική ομάδα ΟΝΑΡ του Πολιτιστικού Συλλογου Ζάρκου. Η ομάδα των νέων παιδιών που έχουν αφήσει το στίγμα τους με τις θεατρικές παραστάσεις που έχουν ανεβάσει τα τελευταία χρόνια.

Οι ΟΝΑΡ θα παρουσιάσουν το έργο «Κάτι από…. Ντισκο!». Έντεκα νέες γυναίκες, 11 κορίτσια των οποίων οι ζωές συνδέονται άμεσα η έμμεσα με μια παλιά ντισκοτεκ. Η Αλέκα, η Μένη, η Φελισία, η Πένυ, η Βίβιαν, η Ντι, η Μι, η Κατιάνα, η Τζούλια, η Άννα και η Τέτα έχουν μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά. Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι σχέσεις αδελφικές. Κι όλα –παρ’ όλες τις κόντρες τους- φαίνονται να κυλούν ομαλά. Ώσπου έρχεται εκείνη η μέρα που τα μυστικά τους αποκαλύπτονται ένα ένα και μια διαφορετική συνταγή για κουλουράκια έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω!

Το μεγαλύτερο μυστικό όμως κρύβεται μέσα στην παλιά ντισκοτέκ που λειτουργεί απέναντι απ’ τη γειτονιά τους….. Μια διαφορετική κωμωδία που γράφτηκε απ την ίδια την ομάδα του Συλλόγου και υπόσχεται να χαρίσει σε όσους βρεθούν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Ζάρκου μια ευχάριστη βραδιά. Η διάρκεια της παράστασης είναι 1,5 ώρα και η μουσική της βασίζεται στη δεκαετία του ’80. Φέτος και για πρώτη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος θέλοντας να διασκεδάσει περισσότερο τους φίλους του στηρίζει τη δεκαετία της ντίσκο ξεκινώντας από ένα πάρτι το Σάββατο 7 Ιουλίου στο καφέ ΕΤΟΥΑΛ.

Η θεατρική ομάδα στις 20 Ιουλίου 2018  θα ταξιδέψει και στο Μεσολόγγι προκεκλημένη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλικού για να παρουσιάσει το έργο στο Φεστιβάλ Θεάτρου Όψεις στο Αιτωλικό Μεσσολογγίου