Την ερχόμενη Τετάρτη στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Το συλλαλητήριο θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων στις 8 το απόγευμα από την Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων

Τρικαλινοί και Τρικαλινές δίνουν ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων για να βροντοφωνάξουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Τρικαλινοί και Τρικαλινές οι απλοί πολίτες των Τρικάλων, παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα αυτή τη στιγμή, σε σχέση με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών για την Μακεδονία, αποφάσισαν να εκφράσουν δυναμικά την αντίθεσή τους στην υπογραφή της, η οποία δεσμεύει την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και παραδίδει τη Μακεδονία στα ξένα συμφέροντα.

Τα δημοκρατικά Τρίκαλα και οι πολίτες τους δεν μπορούν να είναι άβουλοι παρατηρητές αυτών των εξελίξεων. Θέλουν η φωνή τους να ακουστεί και να ασκήσουν, με κάθε νόμιμο τρόπο, πιέσεις προς την πολιτική ηγεσία του τόπου, ώστε να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για τη Μακεδονία όπως, το Σύνταγμα επιβάλλει.

Στην προσπάθεια αυτή, η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων διοργανώνει συλλαλητήριο την Τετάρτη 11 Ιουλίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 8 το βράδυ και καλεί δίπλα της όλους τους Τρικαλινούς πολίτες.

Τις τελευταίες μέρες η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων έχει ξεκινήσει  επαφές για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.