Τον τελευταίο σχολικό περίπατο της σχολικής χρονιάς πραγματοποίησε το 2ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας

Τα παιδιά ξέφυγαν από τα μαθήματά τους, έμαθαν και θυμήθηκαν παλιά και ξεχασμένα παιχνίδια, απολαμβάνοντας τη φύση και το καλοκαιρινό τοπίο κάτω από την σκιά των δέντρων στο ξωκκλήσι της Παναγίας

Τον τελευταίο σχολικό περίπατο του τρέχοντος διδακτικού έτους πραγματοποίησαν οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας. Υπό την συνοδεία, δασκάλων, γονιών και εθελοντών μετέβησαν στο εξωκλήσι της Παναγίας στη Φαρκαδόνα, στην τελευταία εκδρομή τους, πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.
Τα παιδιά ξέφυγαν από τα μαθήματά τους, έμαθαν και θυμήθηκαν παλιά και ξεχασμένα παιχνίδια, απολαμβάνοντας τη φύση και το καλοκαιρινό τοπίο κάτω από την σκιά των δέντρων. Η χαρά τους απερίγραπτη καθώς ένα ολόκληρο πρωινό ήταν αφιερωμένο στο παιχνίδι και στην ξενοιασιά.

Στην διάρκεια της εκδρομής στα παιδιά διανεμήθηκαν προϊόντα από τις επιχειρήσεις Υφαντής – Ifantis Greece, Chachopoulos Bakery & Pastry και Οικογένεια Κλιάφα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλες τις επιχειρήσεις για την ευγενική χειρονομία τους, να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου του σχολείου.
Αναλυτικότερα ευχαριστούν την εταιρεία Φέτα Θεσσαλίας Υφαντή για την χορηγία του σε εκλεκτά αλλαντικά, το αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο Δημητρίου Χαχόπουλου, για τα είδη αρτοζαχαροπλαστικής, την εταιρεία Οικογένεια Κλιάφα για την προσφορά αναψυκτικών.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουν για τη συνέπεια, το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία όλων των εθελοντών, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα των μαθητών κατά τη διάρκεια της εκδρομής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.