Χειροθετήθηκε Αρχιμανδρίτης ο Φαρκαδόνιος Βαρθολομαίος Τασιούλης

Ο Φαρκαδόνιος ιερομόναχος γιόρτασε τα ονομαστήρια του και χειροθετήθηκε σε Αρχιμανδρίτης από τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο

Τα ονομαστήρια επί της εορτής του Αγίου Βαρθολομαίου του Αποστόλου γιόρτασε σήμερα το πρωί ο ιερομόναχος Βαρθολομαίος Τασιούλης, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Φαρκαδόνα και υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

Με αφορμή την εορτή των Αγίων πανευφήμων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, τη μνήμη των οποίων η εκκλησία μας τιμά στις 11 Ιουνίου αλλά λόγω του Σαββάτου των Ψυχών, εορτάστηκε μία ημέρα νωρίτερα, τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία με επικεφαλής τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, κ.κ. Βαρθολομαίο.

Κλήρος και λαός του Κιλκίς έσπευσαν στο Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος για να ευχηθούν στους εορτάζοντες Μητροπολίτη και ιερομόναχο για τα ονομαστήρια  τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιλκισίου κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους Αρχιερείς που μπήκαν στον κόπο να προσέλθουν για να του ευχηθούν στα ονομαστήρια του, διακονώντας την ενότητα της Εκκλησίας και τιμώντας την αγάπη του αδελφού.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος προχείρισε σε Αρχιμανδρίτη τον εορτάζοντα Ιερομόναχο π. Βαρθολομαίο Τασιούλη, ο οποίος διακονεί στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς.

Ευχόμαστε στον συντοπίτη Αρχιμανδρίτη π. Βαρθολομαίο να είναι πάντα Άξιος και Ευλογημένος!