Το πρώτο κουδούνι σήμανε στα σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας

Μετά από περίπου τρεις μήνες αδράνειας ήχησε εκ νέου το πρωί της Δευτέρας στα διδακτήρια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φαρκαδόνας το σχολικό κουδούνι.

Σύμφωνα με την «KriniLive» το πρωί της Δευτέρας οι θύρες των σχολικών μονάδων της Φαρκαδόνας, της Οιχαλίας, των Ταξιαρχών, του Γριζάνου, του Ζάρκου, των Σερβωτών, του Πετρωτού κ.α. άνοιξαν για να υποδεχτούν τους μαθητές, σημαίνοντας κατά αυτό τον τρόπο την έναρξη του διδακτικού έτους.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς κηρύχτηκε στις 8:15 το πρωί για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ λίγο αργότερα υπήρξε η επιστροφή των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ξεχωριστή η πρώτη ημέρα στο σχολείο για τους μαθητές της Α τάξης δημοτικών, οι οποίοι εισέρχονται πλέον σε ένα νέο περιβάλλον, με αυξημένες απαιτήσεις. Ξεχωριστή η ημέρα για τους μαθητές της Α γυμνασίου που ολοκλήρωσαν το δημοτικό και εισέρχονται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εντελώς διαφορετική η ημέρα και για τους μαθητές της Α Λυκείου, οι οποίοι ουσιαστικά ξεκινούν ένα νέο κύκλο για την προετοιμασία και την είσοδο στα πανεπιστήμια της χώρας τα επόμενα χρόνια.

Αμέσως μετά την λήξη της τελετής του Αγιασμού οι μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης παρέλαβαν τα σχολικά βιβλία για να επιστρέψουν αύριο Τρίτη στο σχολείο για να ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.