Το μήνυμα των Χριστουγέννων μετέφεραν από άκρη σε άκρη οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Για αρκετές εβδομάδες οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας εργάστηκαν σκληρά για να δημιουργήσουν πολλά και διαφορετικά έργα, με σκοπό αυτά να φιλοξενηθούν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα διοργανωνόταν στο χώρο του διδακτηρίου.

Παρά το κοπιαστικό πρόγραμμά τους, κατάφεραν όλες αυτές τις μέρες να δημιουργήσουν μοναδικά είδη, τα οποία φιλοξενήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο παζάρι που στήθηκε στο σχολείο τους με εμπνευστές τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Σύμφωνα με την «Krini Live» η σχολική εκδήλωση των μαθητών περιελάβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν γιορτινά τους συμμετέχοντες γονείς και παππούδες τους στα Χριστούγεννα που πλησιάζουν εντός ολίγων ημερών, τραγουδώντας και ερμηνεύοντας γιορτινούς ύμνους, αφιερωμένους στην Γέννηση του Θεανθρώπου. Μοναδικές εξάλλου χαρακτηρίστηκαν και οι δημιουργίες τους, οι οποίες φιλοξενήθηκαν στο παζάρι του σχολείου και τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις εκπαιδευτικές δράσεις των μαθητών.

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων υποδέχτηκε τους καλεσμένους προσφέροντας γιορτινά εδέσματα και ευχαριστώντας τον κόσμο της κοινότητας για την συμμετοχή και την ενίσχυσή του.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί στην διάρκεια της εκδήλωσης μετέφεραν τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο της Οιχαλίας και του Δήμου, ευχόμενοι καλές γιορτές και ευτυχία.

Παράλληλα οι μαθητές επικεντρώθηκαν στο νόημα της Γεννήσεως του Θεανθρώπου που έφερε την ελπίδα στο κόσμο, την αισιοδοξία και την χαρά, που αυτές τις ημέρες που διανύουμε θα πρέπει να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας, μικρών και μεγάλων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.