Το Κρεοπωλείο της Φάρμας Μπούσιου στη Φαρκαδόνα, κερδίζει και σε αυτές τις γιορτές τις καρδιές των συνδημοτών μας

Την προσοχή του καταναλωτικού κοινού της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας κι όχι μόνο κεντρίζουν τα προϊόντα και οι δημιουργίες του Κρεοπωλείου της Φάρμας Μπούσιου. Οι γιορτές βρίσκονται προ των πυλών και σε καθημερινή βάση και αμείωτη ένταση οι καταναλωτές σπεύδουν να προμηθευτούν τα κρεατικά που θα μαγειρευτούν ή θα ψηθούν και θα στολίσουν το γιορτινό τους τραπέζι.

Και την φετινή χρονιά το κρεοπωλείο της Φάρμας Μπούσιου έχει να μας προτείνει μοναδικές δημιουργίες που παρασκευάζονται στην επιχείρηση με προϊόντα που διακρίνονται για τη ποιότητα και την νοστιμιά τους. Και πως άλλωστε όταν αυτά προέρχονται από ζώα που εκτρέφονται με παραδοσιακό και βιολογικό, σε πολλές των περιπτώσεων, τρόπο στις εγκαταστάσεις της Φάρμας Μπούσιου, που φιλοξενείται στις πεδιάδες του Ζάρκου.

Η ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το ταλέντο και τη φαντασία στον τρόπο παρασκευής τους, κάνουν τα προϊόντα ανάρπαστα, αφήνοντας στην συνέχεια απολαυστικές γεύσεις σε όσους τα προμηθευτούν.

Και σε αυτές τις γιορτές το Κρεοπωλείο της Φάρμας Μπούσιου, που εδρεύει στο κέντρο της Φαρκαδόνας, όπισθεν από τον Ναό των Αγίων Αποστόλων, μας καλεί να στολίσουμε το γιορτινό τραπέζι με ποικιλία προϊόντων. Μοσχάρι σε ρολό, τεμαχισμένο, μπριζόλα, χοιρινό για κεμπάπ, μπριζόλα, τηγανιά ή γουρονοπούλα, κοτόπουλο ρολό ή ολόκληρο για την σούβλα, αρνιά κατσίκια και πεντανόστιμα λουκάνικα χοιρινά ή με ποικιλία κρεάτων.

Όλα αυτά και πολλά άλλα σε ένα κρεοπωλείο σύμβολο για την περιοχή της Φαρκαδόνας.

Ένα κρεοπωλείο που η υπεύθυνοι λαμβάνοντας την χαρά της ευχαρίστησης στα μάτια των καταναλωτών, εργάζονται με πολύ μεράκι για να παράξουν και να δημιουργήσουν ευφάνταστες ιδέες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.