Η τελευταία Χριστουγεννιάτικη γιορτή για το Νηπιαγωγείο της Κρήνης

Την τελευταία τους γιορτούλα διοργάνωσαν με την υποστήριξη της δασκάλας τους, τα νήπια του νηπιαγωγείου της Κρήνης. Τα τρία αγγελούδια, μαθητές του νηπιαγωγείου Κρήνης, ήρθαν να τιμήσουν από το σχολείο τους την Γέννηση του Χριστού, για τον οποίο τις τελευταίες εβδομάδες άκουσαν τόσα πολλά στο σπίτι από τους γονείς και τους παππούδες τους αλλά και από την δασκάλα τους.

Η μικρή γιορτούλα των παιδιών άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε γονείς και παππούδες. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ποιήματα, ήταν λίγα από αυτά που ήταν εμπλουτισμένο το πρόγραμμά τους. Ο ενθουσιασμός τους κατά την γιορτή ήταν μεγάλος, μιας και αυτή η γιορτή είναι από τις τελευταίες τους, καθώς από το χρόνου θα φοιτήσουν στο δημοτικό σχολείο, όπου το πρόγραμμά τους θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το τωρινό και σαφώς πιο απαιτητικό.

Λίγο μετά το κλείσιμο της γιορτής το κλίμα υπήρξε συγκινησιακό μιας και το σχολείο από το επόμενο σχολικό έτος δεν θα λειτουργήσει. Οι τρεις μαθητές του πλέον θα φοιτήσουν στο δημοτικό σχολείο στην Οιχαλία, ενώ για την επόμενη χρονιά δεν υπάρχουν νήπια στο χωριό, με αποτέλεσμα το σχολείο να αναστείλει την λειτουργία του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.