Το κρεοπωλείο Μπούσιος στη Φαρκαδόνα βάζει τη σφραγίδα του αυτά τα Χριστούγεννα

Μοναδικά προϊόντα που εξέλειπαν από την περιοχή μας, άριστης ποιότητας και σε ασυναγώνιστες τιμές, κεντρίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των καταναλωτών

Χριστούγεννα χωρίς τα μοναδικά προϊόντα και εδέσματα του κρεοπωλείου «Μπούσιος» στη Φαρκαδόνα δεν μπορούν να γιορταστούν. Δεκέμβριος ο μήνας των γιορτών και οι ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου της Φάρμα Μπούσιος βρίσκονται στις γιορτινές επάλξεις παρασκευάζοντας ευφάνταστα γευστικά κρεατοσκευασματα από όλων των ειδών τα κρεατα έτοιμα να κοσμήσουν το γιορτινό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας, και να καλύψουν τις προσδοκίες όλων των ουρανισκων. Προϊόντα ασυναγώνιστης ποιότητας, από ζώα που εκτρέφονται στην Φάρμα της οικογένειας Μπούσιος στο Ζάρκο, και μεταφέρονται φρέσκα και λαχταριστά από τα τσιγκέλια στα ψυγεία του κρεοπωλείου της Φαρκαδόνας.

Ένα κρεοπωλείου το οποίο από την έναρξη του έως σήμερα κατακτά τις καρδιές του καταναλωτικού κοινού του Δήμου Φαρκαδόνας, ένα κρεοπωλείου μοναδικό που εξέλειπε από την περιοχή μας. Μέσα από μια γκάμα προϊόντων, τα οποία δεν συναντά κανείς στην περιοχή μας, το κρεοπωλείο Μπούσιος έρχεται να βάλει την σφραγίδα του σε αυτές τις γιορτές και να εξυπηρετήσει την πολυπληθή πελατεία του.

Ήδη οι υπεύθυνοι άρχισαν να δέχονται παραγγελίες για τις γιορτές, σε πουλερικά, χοιρινά, αρνιά, πρόβατα, μοσχάρι κ.α. τα οποία εκτρέφονται είτε στην Φάρμα της οικογένειας, είτε σε κτηνοτροφικές μονάδες του Δήμου μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *