Περιφέρεια Θεσσαλίας και κοινότητα Παναγίτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους

Έδωσαν λύση στο πρόβλημα μιας οικογένειας σεισμοπαθών του χωριού για την προσωρινή στέγαση που ήταν σε εκκρεμότητα

Προσωρινή στέγαση σε μια οικογένεια σεισμοπαθών έδωσε σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Παναγίτσας. Η οικία της οικογένειας δέχτηκε ισχυρό πλήγμα από τον εγκέλαδο της 3ης Μαρτίου και των μετασεισμών που ακολούθησαν με αποτέλεσμα να κριθεί από τους μηχανικούς προσωρινά ακατάλληλη. Οι προσπάθειες του προέδρου κ. Γιάννη Παλαμιώτη ήταν έντονες. Μετά την συνεργασία κοινότητας και Περιφέρειας μεταφέρθηκε κοντέινερ, το οποίο ωστόσο δεν εξυπηρετούσε τις ανάγκες της οικογένειας. Μπροστά σε αυτό το γεγονός ο πρόεδρος ήρθε σε επαφή με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, φροντίζοντας για την μεταφορά τροχόσπιτου, για την προσωρινή στέγαση της οικογένειας.

Το τροχόσπιτο μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Παναγίτσα και τοποθετήθηκε στον αύλιο χώρο της οικίας της οικογένειας.

Περιφέρεια και κοινότητα ένωσαν τις δυνάμεις τους συνεργάστηκαν και έδωσαν λύση στο πρόβλημα της οικογένειας. Σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή μας, η διάθεση και το ενδιαφέρον όλων είναι έντονο και συγκινεί.