Γονείς, παιδιά και εγγόνια περιμένουν να ανταμώσουν

Πολλοί κάτοικοι του Δήμου μας, περιμένουν την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις από νομό σε νομό για να ανταμώσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται εκτός των τοπικών συνόρων

Πολλές είναι οι οικογένειες στην περιοχή της Φαρκαδόνας που έχουν να ανταμώσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας για περισσότερο των 8 μηνών. Ο λόγος φυσικά γνωστός…η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό εξαιτίας των αυστηρών περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας.

Πλέον για αυτές της οικογένειες ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα, καθώς αναμένεται η άρση των περιοριστικών μέτρων και η μετακίνηση από νομό σε νομό από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» γονείς κυρίως ηλικιωμένοι που διαμένουν σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, δεν βλέπουν την ώρα να ανταμώσουν με τα παιδιά τους που ζουν σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Κάτι ανάλογο ισχύει για τις περιπτώσεις εκείνων που ζουν στο εξωτερικό.

Ήδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλοί είναι εκείνοι οι διαμένοντες σε κοινότητες της Φαρκαδόνας που αναμένουν από το Σαββατοκύριακο αλλά και από την επόμενη εβδομάδα τις επισκέψεις αγαπημένων τους προσώπων. Αγωνιούν για την στιγμή μιας και οι περισσότεροι έχουν να ανταμώσουν με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού.

Οι περισσότεροι από τους ηλικιωμένους της περιοχής μας έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με την πρώτη δόση, ενώ αρκετοί έχουν πραγματοποιήσει και την δεύτερη δόση του εμβολίου, γεγονός που απομακρύνει εν μέρει το φόβο.

Η μέρες για να σμίξουν και να αγκαλιάσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα πλησιάζουν. Μέρες χαράς και γιορτής τις οποίες έχουν να ζήσουν για αρκετούς μήνες…