Τιμάται η Παναγία Πορταϊτισσα στην Οιχαλία

Διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο για να τιμηθεί η Μητέρα όλων των Χριστιανών και το Καταφύγιο κάθε ανθρώπου

Την Παναγία Πορταϊτισσα, η Εικόνα της οποία φιλοξενείται εντός του Ιερού, του Ναού του Αγίου Νικολάου Οιχαλίας θα τιμήσει κλήρος και λαός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το απόγευμα του Σαββάτου στις 8 μ.μ. με την τέλεση του Μέγα Πανηγυρικού, Αρχιερατικού Εσπερινού και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Το πρωί της Κυριακής από τις 7:30 π.μ. έως τις 10 π.μ. θα τελεστεί ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Ο εφημέριος της Οιχαλίας π. Ευάγγελος Γιώτας, καθώς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο προσκαλούν τους πιστούς όλου του Δήμου Φαρκαδόνας να προσέλθουν, να τιμήσουν και να λάβουν την ευλογία της Παναγίας.

KRINI LIVE