Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Πετρωτό

Τη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα τιμήσουν το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας οι κάτοικοι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού

Την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα έχει την ευκαιρία να τιμήσουν οι κάτοικοι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Κυριακής, παραμονή της εορτής με την τέλεση του Μέγα Πανηγυρικού Εσπερινού. Λίγο αργότερα στις 20:30 το απόγευμα στην πλατεία του χωριού, ο Σύλλογος αναμένεται να διοργανώσει πολιτιστική εκδήλωση στην οποία θα παρασιαστούν χοροί από τα χορευτικά τμήματα της Φαρκαδόνας και του Πετρωτού. Επίσης, για τα 40 χρόνια συνεχούς πολιτιστικής παρουσίας και δραστηριοτήτων από συστάσεως του Συλλόγου, θα τιμήσει όλους τους πρώην Προέδρους  για την προσφορά τους. Στις εκδηλώσεις της Κυριακής, πέραν των άλλων αναμένεται να παραβρεθεί και να τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το πρωί της Δευτέρας με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας προς τιμή των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.