Θλίψη στο Κλοκοτό και στην ενορία της Παναγίας Θεοτόκου

Έφυγε από τη ζωή η διακόνισσα του ναού της Παναγίας Θεοτόκου Ελένη Ζαμζαρά, 65 ετών

Ταπεινή και ευλογημένη μορφή, αγαπητό και σεβάσμιο πρόσωπο σε όλους τους κατοίκους του Κλοκοτού. Επί σειρά ετών διακόνησε στην ενορία του χωριού της και στον Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Πλέον η διακόνισσα του ναού της Παναγίας ταξιδεύει για το Ουράνιο Βασίλειο, για να συνεχίσει το έργο της, πλάι στο Δημιουργό μας, τον Υιό του και τη Θεομήτωρ.Η Ελένη Ζαμζαρά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 χρόνων. Πάλεψε για ένα περίπου μήνα στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η Παναγία τη θέλησε κοντά της, να τη διακονεί, όπως έκανε τόσα χρόνια στο σπίτι της, στο ναό της στον Κλοκωτό. Κηδεύεται αύριο στον Κλοκωτό από το ναό που διακόνησε. Αφήνει πίσω της, το σύζυγό της Γιώργο Ζαμζαρά, τα τέκνα της, Δημήτρη, Κωνσταντίνο – Αικατερίνη, τα εγγόνια της, αδέλφια, ανήψια και λοιπούς συγγενείς.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 5:30 το απόγευμα ενώ η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 5:00μ.μ.. Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών του Χρήστου Παναγιώτου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει και ο Κύριος και Θεός να την κατατάξει μετά Δικαίων.