Θανάσης Λιούτας: «Θα σταθώ στο ύψος της ευθύνης, ώστε να έρθει μια καλύτερη ημέρα για τον τόπο μας»

Η πρώτη δήλωση του Θανάση Λιούτα, βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, μετά το νικηφόρο, εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής για την παράταξη της ΝΔ και τον ίδιο

Δικαιωμένος από τον αγώνα που έδωσε και τη στήριξη που έλαβε από τους χιλιάδες Τρικαλινούς εμφανίζεται ο νέος πλέον βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Θανάσης Λιούτας.

Ο ίδιος μέσω επιστολής του ευχαριστεί θερμά όλους συνέβαλαν για την εκλογή του στη νέα Βουλή, συγχαίρει ολόκληρη την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρόεδρό, τον νέο Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μεγάλη νίκη, σημειώνοντας μεταξύ των άλλων ότι η συγκεκριμένη νίκη θα οδηγήσει σε συνεχόμενες νίκες και κατακτήσεις για όλη την ελληνική κοινωνία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Θανάση Λιούτα έχει ως εξής:

Φίλες και φίλοι,

Έρχεται μια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου, εκεί που ο σκοπός πραγματώνεται και ο μεγάλος αγώνας δικαιώνεται. Έρχεται μια στιγμή που γίνεται ορόσημο για ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου.

Μια τέτοια στιγμή ήταν για μένα το βράδυ των εκλογών, όταν οι πολίτες του Νομού Τρικάλων με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην επόμενη Βουλή.

Γι’ αυτό, σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Η στήριξή σας ήταν βαθιά τιμητική, συγκινητική και δημιουργεί σε μένα τη μεγάλη ευθύνη να σας εκπροσωπήσω όσο πιο δυνατά, όσο πιο σωστά και όσο πιο αποφασιστικά γίνεται.

Θέλω να δεσμευθώ, απέναντι σε όλους τους πολίτες του Νομού Τρικάλων, ότι θα σταθώ στο ύψος της ευθύνης αυτής, ώστε να έρθει μια καλύτερη ημέρα για τον τόπο μας και για όλους τους πολίτες του Νομού μας.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ ολόκληρη την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρόεδρό μας, τον νέο Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε.

Είναι μια νίκη που θα οδηγήσει σε συνεχόμενες νίκες και κατακτήσεις για όλη την ελληνική κοινωνία. Στην κατάκτηση ενός καλύτερου μέλλοντος και της μεγάλης προοπτικής, ότι η ζωή για τους Έλληνες, εδώ στην πατρίδα μας, μπορεί και πρέπει να είναι δυνατή, δίκαιη, με ασφάλεια και ευημερία.

Θανάσης Λιούτας

Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ