Σάκης Παπαδόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια ισχυρή Αριστερή Αξιωματική Αντιπολίτευση μιας συντηρητικής – Δεξιάς Κυβέρνησης»

Η δήλωση του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της Κυριακής

Με ένα λιτό αλλά γεμάτο νόημα κείμενο ο επανεκλεγείς βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος έρχεται να σταθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα και να ευχαριστήσει δημόσια όλους και όλες που στήριξαν το κόμμα και τον ίδιο στις εθνικές εκλογές.

Ο ίδιος αφού συγχαίρει τη ΝΔ για την αυτοδύναμη κυβερνητική πλειοψηφία που κατέκτησε εξηγεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον θα αποτελεί μια ισχυρή Αριστερή Αξιωματική Αντιπολίτευση μιας συντηρητικής – Δεξιάς Κυβέρνησης που θα κριθεί σύντομα για τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της στα μείζονα κοινωνικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα στο μήνυμά του αναφέρει μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Δεν κατορθώσαμε να πείσουμε για την αναγκαιότητα μιας 3ης λαϊκής εντολής στον ΣΥΡΙΖΑ για σχηματισμό Προοδευτικής Κυβέρνησης ολιστικής Ανασυγκρότησης – Δίκαιης και Βιώσιμης Ανάπτυξης  στη νέα ιστορική περίοδο.

Συγχαίρουμε τη ΝΔ για την αυτοδύναμη κυβερνητική πλειοψηφία που κατέκτησε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι τώρα μια ισχυρή Αριστερή Αξιωματική Αντιπολίτευση μιας συντηρητικής – Δεξιάς Κυβέρνησης που θα κριθεί σύντομα για τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της στα μείζονα κοινωνικά ζητήματα.

Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς όλους τους τρικαλινούς πολίτες που μας στήριξαν σε αυτή τη συνταρακτική πολιτική αναμέτρηση, όλους τους προσωπικούς και πολιτικούς μου φίλους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να επανεκλεγώ Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ,  σε μια εποχή στην οποία η ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας και  η χειραφέτηση της χώρας από την ασφυκτική κηδεμονία των δανειστών της  επιτρέπουν  να λυθούν σημαντικά προβλήματα της ελληνικής και της τοπικής κοινωνίας.».