Σε ποιες κοινότητες έκοψαν πρώτοι το νήμα οι δύο Φαρκαδόνιοι υποψήφιοι

Ο Θανάσης Λιούτας σε επίπεδο νομού συγκέντρωσε 10.071 σταυρούς, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση και εκλέγεται βουλευτής ενώ ο Δημήτρης Στάμου συγκέντρωσε 1.913 σταυρούς, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση

Δυο υποψήφιοι βουλευτές με καταγωγή το Δήμο Φαρκαδόνας συγκαταλεγόταν σε ισάριθμα κομματικά ψηφοδέλτια και συγκεκριμένα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είναι γνωστό ο Θανάσης Λιούτας με καταγωγή από τα Σερβωτά συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και ο Δημήτρης Στάμου με καταγωγή τους Γεωργανάδες και διαμονή στη Φαρκαδόνα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μεν πρώτος σε επίπεδο νομού συγκέντρωσε 10.071 σταυρούς, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση και εκλέγεται βουλευτής ενώ ο δεύτερος συγκέντρωσε 1.913 σταυρούς, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.

Σε τοπικό επίπεδο, συγκεκριμένα στο Δήμο Φαρκαδόνας και σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η «KPHNH LIVE» οι δυο υποψήφιοι, πλέον ένας εκ των οποίων βουλευτής Τρικάλων υπερτέρησαν στα εξής χωριά.

Θανάσης Λιούτας

Ο κ. Λιούτας σε σύνολο 18 κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας αναδείχτηκε πρώτος σε ψήφους σε 5 χωριά και συγκεκριμένα, της Οιχαλίας, των Γεωργανάδων, του Πετροπόρου, του Διασέλλου και των Σερβωτών που αποτελεί και γενέθλιο τόπο του. Σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας αναδείχτηκε 2ος κατά σειρά λαμβάνοντας 1.502 σταυρούς. Στους υπόλοιπους Δήμους και συγκεκριμένα στο Δήμο Τρικκαίων έλαβε 4.499 σταυρούς, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, στο Δήμο Πύλης 2.120 σταυρούς καταλαμβάνοντας τη 3η  θέση, στο Δήμο Μετεώρων 1.843 σταυρούς καταλαμβάνοντας την 3η θέση και στα τμήματα ετεροδημοτών 105 σταυρούς καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Δημήτρης Στάμου

Ο κ. Στάμου σε σύνολο 18 κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας αναδείχτηκε πρώτος σε ψήφους σε 4 χωριά και συγκεκριμένα, του Κλοκοτού, της Παναγίτσας, των γεωργανάδων και της Φαρκαδόνας, δυο τελευταίες κοινότητες για τον ίδιο αποτελούν γενέθλιο τόπο και τόπο διαμονής.

Σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας αναδείχτηκε 2ος κατά σειρά λαμβάνοντας 698 σταυρούς. Στους υπόλοιπους Δήμους και συγκεκριμένα στο Δήμο Τρικκαίων έλαβε 679 σταυρούς, καταλαμβάνοντας τη 6η θέση, στο Δήμο Πύλης 179 σταυρούς, καταλαμβάνοντας τη 6η θέση, στο Δήμο Μετεώρων 292 σταυρούς, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα τμήματα ετεροδημοτών 58 σταυρούς καταλαμβάνοντας την 5η θέση.