Ταρακουνήθηκαν οι μαθητές του ΓΕΛ Οιχαλίας στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης

Ο Αχιλλέας  Κούμπος, αναισθησιολόγος- εντατικολόγος, ειδικευμένος στη φιλοσοφία της ιατρικής, πραγματοποίησε διάλεξη σχετικά με τα ατυχήματα, τροχαία και μη και τις σφοδρές συνέπειες που αυτά επιφέρουν

Τον συνδημότη αναισθησιολόγο-εντατικολόγο, Αχιλλέα Κούμπο, υποδέχτηκαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του γενικού λυκείου Οιχαλίας του Δήμου Φαρκαδόνας. Μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο γιατρός στο γενικό λύκειο Φαρκαδόνας, ακολούθησε επίσκεψη στην όμορη κοινότητα της Οιχαλίας, όπου παρέστη σε εκδήλωση για να αναφερθεί σε σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν τα τροχαία ατυχήματα.

Ο Αχιλλέας  Κούμπος, ειδικευμένος στη φιλοσοφία της ιατρικής, πραγματοποίησε διάλεξη σχετικά με τα ατυχήματα, τροχαία και μη και τις σφοδρές συνέπειες που αυτά επιφέρουν. Μετά από την ομιλία του ενημέρωσε και ευαισθητοποίησε τους μαθητές και σε συνδυασμό με την βιντεοπαρουσίαση με τις σκληρές εικόνες της καθημερινότητας που αυτή περιείχε, ταρακούνησαν τους μαθητές προκειμένου να μη βρεθούν στο μέλλον στη θέση του θύματος ή του θύτη.

Ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές ευχαριστούν θερμά τον κ. Κούμπο Αχιλλέα για αυτή την εξαίρετη παρουσίαση ενός τόσο επίκαιρου και σημαντικού θέματος. Τέλος, ευελπιστούν για μια μελλοντική συνάντηση.