Στη Φαρκαδόνα και την Οιχαλία η ομάδα του καθηγητή Γουργουλιάνη

Ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, πνευμονολόγος θα επισκεφτεί με την ομάδα του τις δυο κοινότητες και θα ενημερώσει το ευρύ κοινό για τους εμβολιασμούς

Ενημερωτικές επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, ταυτόχρονα και στο Δήμο Φαρκαδόνας, θα πραγματοποιήσουν η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος. Οι επισκέψεις θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και μετά από πρωτοβουλία της αναπληρώτριας Υπουργού Μίνας Γκάγκα. Κατά την διάρκεια αυτών και σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» το ευρύ κοινό θα ενημερωθεί για τους εμβολιασμούς και την σημαντικότητα αυτών για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ειδικότερα οι προαναφερόμενοι φορείς θα επισκεφτούν την Φαρκαδόνα στις 5 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί και μία ώρα αργότερα στις 12 την Οιχαλία.

Το μήνυμα των επισκέψεων είναι ότι σε αυτή τη φάση της πανδημίας το σημαντικότερο μέτρο αντιμετώπισης είναι ο εμβολιασμός, ιδιαίτερα όλων των συμπολιτών μας που είναι άνω των 50 ετών. Εξάλλου, όλες οι προηγούμενες πανδημίες όπως αυτή της ευλογιάς, της ιλαράς και της πολιομυελίτιδας τελείωσαν με την εξάπλωση του εμβολιασμού.