Συνεδρίασε ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας

Το παρών έδωσαν ο αναπληρωτής τομεάρχης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο συντονιστής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και ο γραμματέας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης.

Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με αναφορά στα εθνικά θέματα και στην ανάγκη εθνικής συναίνεσης και ομοψυχίας τέθηκαν επί τάπητος στην συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας. Το παρών έδωσαν ο αναπληρωτής τομεάρχης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο συντονιστής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και ο γραμματέας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν παράλληλα τα αυξημένα περιστατικά βίας και ανομίας, από οργανωμένες ομάδες αντιεξουσιαστών, οι οποίες με την προκλητική ανοχή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της κυβέρνησης, καταλύουν την έννομη τάξη, προπηλακίζουν αστυνομικούς και πολίτες, καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, χωρίς αντίδραση από πλευράς επίσημης Πολιτείας.
«Με Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Νέας Δημοκρατίας ,τα φαινόμενα βίας και ανομίας, θα αντιμετωπισθούν άμεσα και αποτελεσματικά. Η Αστυνομία θα αφεθεί ελεύθερη, να επιβάλει τη νομιμότητα. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς άνωθεν εντολές και πιέσεις», τόνισε ο κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.
Τέλος αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί διευρυμένης συνεδρίασης του Τομέα Προστασίας του Πολίτη το τρίτο δεκαήμερο Μαρτίου, Πάτρα.