Συνεχίζονται σε χωριά του δήμου Φαρκαδόνας οι διακοπές υδρομέτρων λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών

Έντονα παράπονα από πολίτες που σπεύδουν στη ΔΕΥΑΦ δηλώνοντας ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο οικονομικό βάρος

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΦ στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας οι διακοπές υδρομέτρων σε καταναλωτές που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς ύδρευσης.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι και σύμφωνα με την απόφαση που είχε ληφθεί από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας συνεχίζονται οι διακοπές νερού , προκαλώντας τα έντονα παράπονα αρκετών καταναλωτών που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την ΔΕΥΑΦ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την απόφαση διακόπτεται η υδροδότηση σε καταναλωτές που χρωστούν από 100 ευρώ και άνω και σε περιπτώσεις που υπάρχουν ανεξόφλητες υποχρεώσεις 2 τετραμήνων και άνω.

Το γεγονός αυτό έρχεται να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις καθώς αρκετοί από τους υπόχρεους σπεύδουν να μεταφέρουν τα παράπονά τους στην υπηρεσία και τους υπαλλήλους.

Ωστόσο οι υπάλληλοι της υπηρεσίας είναι αναρμόδιοι μιας και η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στην διοίκηση της ΔΕΥΑΦ που σπεύδει για μια ακόμη φορά στην συγκεκριμένη ενέργεια λόγω έλλειψης ρευστού στα ταμεία της.