Η ΝΕ Τρικάλων του «Κινήματος Αλλαγής» κοντά στους πυρόπληκτους

Η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του «Κινήματος Αλλαγής» Τρικάλων συμπαραστέκεται στις οικογένειες των θυμάτων και τους υπόλοιπους πληγέντες

Πρόσκληση προς όλους τους Τρικαλινούς να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στους πληγέντες των περιοχών που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα απευθύνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του «Κινήματος Αλλαγής».

Τα Τρίκαλα, μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, πενθούν, όχι μόνο για τους συμπατριώτες που χάθηκαν και τις οικογένειές τους, αλλά και για τους “δικούς τους” ανθρώπους, που έτυχε να βρίσκονται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του «Κινήματος Αλλαγής» Τρικάλων συμπαραστέκεται στις οικογένειες των θυμάτων και τους υπόλοιπους πληγέντες, και καλεί, όσους έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν έμπρακτα, προσφέροντας από το υστέρημα τους. Το Κίνημα Αλλαγής, μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, συντάσσεται στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, στο κτίριο εθελοντών Τρικάλων (Στρατηγού Σαράφη 44) από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 9 το βράδυ  και ως τις 27 Ιουλίου.

Τα είδη που συγκεντρώνονται, είναι:

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας(μακαρόνια, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, αλάτι κ.α.)

– Είδη προσωπικής υγιεινής(Οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, στοματικό διάλυμα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σφουγγάρια, σαπούνια, πετσέτες προσώπου – σώματος, ξυραφάκια, αφρό ξυρίσματος, χτένες, χαρτιά υγείας, αποσμητικό roll on, ωτοκαθαριστικά).

– Νερό, στις υπάρχουσες διαφορετικές συσκευασίες.

Επιπλέον καλεί όσους έχουν τη δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων, να ενισχύσουν τον λογαριασμό που άνοιξε από χθες ο Δήμος Ραφήνας για τη στήριξη των πυρόπληκτων οικογενειών και την κάλυψη έκτακτων αναγκών τους. Ο αριθμός λογαριασμού  της τράπεζας Πειραιώς είναι: 5186092291418

ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418

«Ας αποδείξουμε για άλλη μια φορά, ως πόλη και ως Έλληνες, ότι η αλληλεγγύη θα είναι πάντα μέρος της ψυχής μας, και της κουλτούρας μας.», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.