Συγχαρητήριες ευχές στους μαθητές του ΓΕΛ Φαρκαδόνας Απόστολο Βραχνό και Ιωάννη-Μάριο Κούτσικο

Διεύθυνση του σχολείου και εκπαιδευτικοί συγχαίρουν τους Απόστολο Βραχνό και Ιωάννη-Μάριο Κούτσικο για τις διακρίσεις τους στους διαγωνισμούς Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας

Ικανοποίηση και χαρά σκόρπισαν στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα, οι διακρίσεις δυο μαθητών του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας που συμμετείχαν στον 81ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ».

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου, Απόστολος Βραχνός και Ιωάννης-Μάριος Κούτσικος, είναι οι μοναδικοί μαθητές της Γ΄ Λυκείου από όλο το νομό Τρικάλων, που διακρίθηκαν στο φετινό διαγωνισμό, προκρίθηκαν και συμμετείχαν  στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα. 

Από τα αποτελέσματα του «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» θα επιλεγούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Από την πλευρά τους ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Λυμπίκης καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, ευχόμενοι νέες και μεγαλύτερες διακρίσεις, καθώς και καλή επιτυχία μιας και βαδίζουν προς τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι διακρίσεις τους σκόρπισαν χαρά, ικανοποίηση και αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των μαθητών της περιοχής μας, αλλά και του έργου που παράγεται στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχή μας.