Στο πνεύμα των ημερών και των Χριστουγέννων οι Ταξιάρχες Τρικάλων – Δείτε Βίντεο και Φωτογραφίες

Στο πνεύμα των ημερών και των Χριστουγέννων που πλησιάζουν σε λίγες ημέρες κινούνται από το βράδυ της Κυριακής και οι Ταξιάρχες μετά και την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που κοσμεί την πλατεία της κοινότητας.

Κάτοικοι της κοινότητας και φορείς της περιοχής, συναντήθηκαν την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία του χωριού για να παραστούν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Φαρκαδόνας για την φωταγώγηση του δέντρου.

Όπως κατέγραψε η «Krini Live» η φωταγώγηση του δέντρου έγινε από τον δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγναντή, που ευχήθηκε σε όλους τους κατοίκους των Ταξιαρχών και της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης αναμφίβολα υπήρξαν τα μικρά παιδιά για τα οποία οι διοργανωτές επεφύλασσαν ευχάριστες εκπλήξεις προσκαλώντας τον Αη Βασίλη ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο του χωριού κ. Αχιλλέα Νίκου τους μοίρασαν διάφορα γλυκίσματα.

Ξυλοπόδαροι, Αη Βασίλης μοίρασαν δώρα στα παιδιά ενώ μάγοι παρουσίασαν στα παιδιά ένα ευχάριστο πρόγραμμα, κεντρίζοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον τους.

Μουσική, Χριστουγεννιάτικη νότα έδωσαν οι μαθητές του νηπιαγωγείου Ταξιαρχών που έψαλαν ύμνους και κάλαντα, δημιουργώντας μια χαρούμενη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα.