Σημαντικές οι διακρίσεις των αθλητών του ΣΟΑΤ στις Βρυξέλλες

Σημαντικές υπήρξαν οι διακρίσεις που αποκόμισαν οι αθλητές του ΣΟΑΤ από το Διεθνές Τουρνουά του Βελγίου «INDOOR BRUSSELS 2022». Το τουρνουά διεξήχθη στις Βρυξέλλες στις 3-4 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος κατάφερε να αποκομίσει 3 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 2, 5ες θέσεις.

Αναλυτικά:

Η Μαρία Τζέλη συνεχίζοντας την καταπληκτική της πορεία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο τόσο στις Γυναίκες όσο και εύκολα στις Νεανίδες. Μάλιστα στις γυναίκες κέρδισε την έμπειρη Γαλλίδα πρωταθλήτρια με πλούσιο παλμαρε.

Ο Αλέξανδρος Ρούτσι στους εφήβους κέρδισε επίσης το Χρυσό με πολύ ωραία απόδοση αν και πρωτοεμφανιζόμενος σε διεθνές αγώνες επιδεικνύοντας μεγάλο ψυχικό σθένος.

Η Κλεονίκη Γούλα στις νεανίδες ηττήθηκε στον τελικό στις λεπτομέρειες σε μεγαλύτερη κατηγορία βάρους αλλά με δυνατή απόδοση.

Ο Βαγγέλης Καραμήτρος και ο Σόλων Μανασής δεν μπήκαν στα Μετάλλια οριακά αλλά δείχνοντας βελτιώσεις και αποκομίζοντας μεγάλες εμπειρίες

Για μια ακόμη φορά πιστοποίησαν την κλάση τους και σε ένα διεθνές τουρνουά, δικαιώνοντας άπαντες στον Τρικαλινό σύλλογο, κάνοντας όλους μας περήφανους.

Μάλιστα η Μαρία Τζέλη ανακηρύχθηκε ως καλύτερη αθλήτρια του αγώνα, αφού ήταν σε όλη την διοργάνωση εντυπωσιακή. 

Η σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αποδίδει καρπούς με ορατά αποτελέσματα και αποτελούν προάγγελο για πολύ σπουδαίες πορείες και επιδόσεις.
Πλήρη ικανοποίηση για τον υπεύθυνο του προπονητικού τιμ του ΣΟΑΤ Νίκο Παϊταρίδη όχι μόνο από τα μετάλλια αλλά περισσότερο για το επίπεδο που έδειξαν οι αθλητές.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους, τις οικογένειές τους για την στήριξη τους στους αθλητές και τους εύχεται σπουδαίες αθλητικές και μαθητικές επιδόσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.