Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ««ALPHA» ρεπορτάζ του «Krini Live»

Ένα ακόμη θέμα μας λοιπόν κάνει το γύρω της χώρας, κάνοντας μας, ιδιαίτερα χαρούμενους, αλλά και το σημαντικότερο μας ωθεί να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να αναζητούμε και να παρουσιάζουμε αποκλειστικά θέματα

Για πολλοστή φορά θέματα και ρεπορτάζ που αναδεικνύονται και προβάλλονται αποκλειστικά μέσω της «KriniLive.gr» κεντρίζουν την προσοχή των κεντρικών ΜΜΕ. Έτσι λοιπόν έγινε και με το ρεπορτάζ της εμφάνισης φιδιού στο νηπιαγωγείο των Ταξιαρχών του Δήμου Φαρκαδόνας, που αναμεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA» από τη συνάδελφο δημοσιογράφο Μαριλένα Μπάμπου. Η συνάδελφος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ALPHA» που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ, παρουσιάζοντας την είδηση, η οποία προβλήθηκε αποκλειστικά μέσα από την ηλεκτρινική μας εφημερίδα».

Ένα ακόμη θέμα μας λοιπόν κάνει το γύρω της χώρας, κάνοντας μας, ιδιαίτερα χαρούμενους, αλλά και το σημαντικότερο μας ωθεί να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να αναζητούμε και να παρουσιάζουμε αποκλειστικά θέματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.